Derde klasse (Nederlands amateurvoetbal)

Nederlands amateurvoetbal

De Derde klasse is met ingang van het seizoen 2016/17 het zesde amateurniveau in het Nederlands amateurvoetbal en het achtste voetbalniveau van Nederland. De Derde klasse telt 42 competities met elk veertien clubs, 20 in het zaterdagvoetbal en 22 in het zondagvoetbal.

Derde klasse
Land Vlag van Nederland Nederland
Bond KNVB
Opgericht 1898
1946 (zaterdagclubs)
Systeem Competitie
Promotie naar Tweede klasse
Degradatie naar Vierde klasse
Aantal teams 588 (42x 14)
Portaal  Portaalicoon   Voetbal

In het zondagvoetbal was de derde klasse tot 1974 het derde amateurniveau en van 1974-2010 het vierde amateurniveau. In het zaterdagvoetbal was de derde klasse sinds de introductie in 1946 tot 1956 het hoogste amateurniveau en van 1956-1970 het tweede amateurniveau en van 1970-1996 het derde amateurniveau en van 1996-2010 het vierde amateurniveau. Van 2010-2016 was het in beide afdelingen het vijfde amateurniveau.

Schema
AM Periode
1e Zaterdag: 1946 t/m 1956
2e Zaterdag: 1956 t/m 1970
3e Zaterdag: 1970 t/m 1996
Zondag: t/m 1974
4e Zaterdag: 1996 t/m 2010
Zondag: 1974 t/m 2010
5e 2010 t/m 2016
6e v.a. 2016

OpzetBewerken

Elke competitie in de Derde klasse bestaat sinds 2015/16 uit veertien voetbalclubs. Deze competities zijn in elk district genummerd van A tot D, uitgezonderd in West-II zondag welke sinds 2019/20 enkel 3A en 3B telt. De districten Noord, Oost, West-I en Zuid-I hebben zowel in het zaterdag- als in het zondagvoetbal vier competities, het district Zuid-II heeft alleen vier competities op zondag.

De kampioen van iedere Derde klasse promoveert direct naar de Tweede klasse. De periodekampioenen mogen, mits ze bij de eerste negen zijn geëindigd, meedoen aan de nacompetitie om promotie. De nummer laatst en de voorlaatste degraderen direct naar de Vierde klasse. De club die als derde van onderen eindigt moet nacompetitie spelen voor klassebehoud.

N.B. Tussen haakjes het afwijkende aantal deelnemende clubs in het seizoen 2021/22
Competities per district; derde klasse
West I West II Zuid I Zuid II Oost Noord Totaal
Zaterdag 3A
3B
3C
3D
3A
3B
3C
3D
3A
3B
3C
3D
3A
3B
3C
3D
3A
3B
3C
3D
20
Zondag 3A
3B
3C (13)
3D (13)
3A (13)
3B
3A
3B
3C
3D
3A
3B
3C
3D (13)
3A
3B (13)
3C
3D
3A
3B (13)
3C (13)
3D (13)
22
Totaal 8 6 8 4 8 8 42

Seizoen 2018/19, West II zondagBewerken

West II zondag: het seizoen 2018/19 was een overgangsseizoen voor de derde- en vierde klassers in dit district. In de eerste seizoenshelft (september-februari) speelden de clubs in vier groepen (Q1-Q4) met elk vijftien teams een halve competitie (7x thuis, 7x uit). Hierna volgde een splitsing in een “3e klasse hoog” (HA-HB) met 2x twaalf teams (en waarin om promotie naar 2e klasse werd gestreden) en “3e klasse laag” (LA-LD) met 3x acht teams en 1x negen teams (er waren inmiddels drie teams uitgevallen). Ook hierin werd in elke groep een halve competitie gespeeld. Voor het seizoen 2019/20 had dit moeten resulteren in twee derde- en twee vierde klasse competities.[1] In maart 2019 maakte de KNVB (West-II) eerst bekend dat met ingang van het seizoen 2019/20 de Vierde klasse zondag zou worden opgeheven en met ingang van 2020/21 ook de Derde klasse. De clubs dienden de overstap naar de zaterdagafdeling te maken of hun heil in het zondagvoetbal in de aansluitende districten West-I of Zuid-I te zoeken.[2][3] In mei volgde een aanpassing op dit besluit, waardoor de wijziging op zijn vroegst per 2020/21 plaats zou vinden.[4][5] Voor de seizoenen 2019/20 en 2020/21 resulteerde dit nog in een Derde klasse met twee competities (3A-3B). In het seizoen 2012/22 ging het district West-II in de zondagafdeling van start met twee derde klasse competities en één vierde klasse competitie met zes teams.

Kampioenen zaterdagclubsBewerken

In de seizoenen 1946/47 tot en met 1955/56 was de derde klasse het hoogste niveau in de zaterdagafdeling. De klasse kampioenen in deze periode zijn hieronder weergegeven.

1e amateurniveau
Jaar District-I District-II Zaterdagkampioen
3A 3B
1947 Quick Boys Quick Boys
1948 Quick Boys Quick Boys
1949 Quick Boys Quick Boys
1950 SV Huizen Quick Boys NSVV SV Huizen
Jaar West-I West-II Oost Noord Zaterdagkampioen
3A 3B
1951 SV Huizen Quick Boys SSSK Sportclub Enschede SV Huizen
1951 SV Spakenburg Zwaluwen V. NSVV Sportclub Enschede SV Spakenburg
1953 SV Huizen Quick Boys NSVV DES Quick Boys
1954 IJsselmeervogels SC Monster NSVV SC Genemuiden IJsselmeervogels
1955 IJsselmeervogels Quick Boys SV Hoogvliet SC Genemuiden CVV Blauw Wit '34 IJsselmeervogels
1956 IJsselmeervogels Quick Boys ARC SC Genemuiden Harkemase Boys IJsselmeervogels

Amateurvoetbal zaterdag Noord – seizoen 2022/23
1e klasse F:Blauw Wit '34 · Broekster Boys · Drachtster Boys · 't Fean '58 · FVC · VV Gorecht · VV Groningen · VV Hoogezand · Leeuwarder Zwaluwen · ONS Sneek · Oranje Nassau G. · Pelikaan-S · PKC '83 · VV Winsum

2e klasse K:VV Balk · FC Burgum · LAC Frisia 1883 · GAVC · VV Hardegarijp · SC Joure · SC Leovardia · Sneek Wit Zwart · SC Stiens · VVI · FC Wolvega · VV Workum · ZMVV Zeerobben
2e klasse L:Achilles 1894 · Be Quick 1887 · Be Quick Dokkum · SV Bedum · VV Drenthina · VV Kollum · LTC · SV Marum · SV Oosterwolde · VV Veendam 1894 · Velocitas 1897 · VEV '67 · VV Zuidhorn

3e klasse A:SC Bolsward · CVVO · SF Deinum · DWP · VV Heeg · Heerenveense Boys · VV Makkum · VV Nijland · SV Oeverzwaluwen · VV Oudehaske · VV Scharnegoutum '70 · SDS · SVM Marknesse · VV Waterpoort Boys
3e klasse B:VV Anjum · SC Berlikum · FC Grootegast · SC Kootstertille · VV Minnertsga · ODV · ONT · VV Rijperkerk · VV Rottevalle · VC Trynwâlden · SC Twijzel · SC Veenwouden · Wykels Hallum · VV Zwaagwesteinde
3e klasse C:Aduard 2000 · VV Grijpskerk · Groen-Geel · VV Helpman · HFC'15 · The Knickerbockers · SC Loppersum · Lycurgus · NEC Delfzijl · VV Niekerk · VV Noordwolde · Omlandia · ONR · TLC
3e klasse D:SV Borger · CSVC · DKB · VV Hollandscheveld · VV Hoogeveen · HSC · FC Klazienaveen · SJS · VV Veenhuizen · Vitesse '63 · VV de Weide · WVV · FC Zuidlaren · ZZVV

4e klasse A:AVC · VV Creil-Bant · VV Delfstrahuizen · VV Foarút · SC Franeker · IJVC · VV Nagele · QVC · VV Sleat · SVN '69 · VV Tollebeek · TONEGO · TOP '63 · VV Willemsoord
4e klasse B:FC Birdaard · VV Dokkum · VV Drogeham · Friese Boys · VV Harkema-Opeinde · SC Lions '66 · VV Marrum · VV Opende · VV Ouwe Syl · Ropta Boys · VV Ternaard · V en V '68 · VIOD · WTOC
4e klasse C:Amicitia VMC · Corenos · DVC Appingedam · De Fivel · de Heracliden · VV Holwierde · HS '88 · Mamio · VV Middelstum · VV Poolster · SIOS · SC Stadspark · VVK
4e klasse D:FC Assen · BSVV · Fit Boys · VV Glimmen · SV Haulerwijk · SV Mussel · NWVV · Onstwedder Boys · RWF · SCN · SVBO · VV Waskemeer · VV Wildervank

5e klasse A:VV Arum · RKVV Bakhuizen · SV Blokzijl · SV Ens · SC Espel · SV Hielpen · HJSC · LSC 1890 · SV Mulier · NOK · SV de Wâlde · VV Woudsend
5e klasse B:VV Beetgum · VV Blija · CVO · VV Holwerd · VV Irnsum · VV Nicator · VV Noordbergum · VV Oostergo · SSS '68 · SV Suawoude · VCR · VV de Wâlden · VV Wardy · WWS
5e klasse C:ASC '75 · SC Boornbergum '80 · SV Donkerbroek · VV Eastermar · GSVV · VV Jistrum · ONB · VV Suameer · VV Surhuisterveen · VV De Sweach · TFS · UDIROS · VVT
5e klasse D:VV Eenrum · VV Ezinge · VV de Lauwers · LEO · Noordpool UFC · OKVC · Rood Zwart Baflo · VV Stedum · TEO · VV Usquert · VV Warffum · ZEC · VV Zeester
5e klasse E:Asser Boys · VV Beilen · Blauw Geel '15 · GEO · GRC · VV Haren · VV Harkstede · Oosterparkers · SGV · SV Tynaarlo · VAKO · VV Westerkwartier
5e klasse F:Bato · Damacota · VV Meeden · VV Meedhuizen · VV Muntendam · Oldambtster Boys · SC Scheemda · SETA · VVS Oostwold · Wagenborger Boys · VV Westerlee · ZNC
5e klasse G:SC Angelslo · VV Bargeres · CEC · SV Nieuw Balinge · NKVV · VV Steenwijk · VV Steenwijker Boys · SVBS '77 · VV Tiendeveen · VCG · VVAK · VV Zuidwolde
Amateurvoetbal zaterdag Oost – seizoen 2022/23
1e klasse E:Achilles '12 · DOS Kampen · asv Dronten · DZOH · SV Epe · Go-Ahead Kampen · VV Heerenveen · Hulzense Boys · KHC · VV Noordscheschut · Quick '20 · SVI · SVZW · WHC

2e klasse I:AGOVV · SV Batavia '90 · Be Quick '28 · DESZ · SV Hatto Heim · VV Hierden · FC Horst · IJVV · OWIOS · Unicum · VSCO '61 · WVF · ZAC
2e klasse J:VV Den Ham · DOS '37 · SC Elim · Enter Vooruit · SV Gramsbergen · FC Meppel · S.V. Nieuwleusen · Oranje Nassau A. · PH Almelo · Sparta Enschede · HVV Tubantia · Vroomshoopse Boys · RKSV De Zweef

3e klasse A:VV Advendo '57 · Blauw Geel '55 · SV De Braak · ESA · SV Juliana '31 · JVC Cuijk · ONA '53 · VV Renswoude · SKV · VV Veenendaal · VVA Achterberg · SV Waalstad · WAVV
3e klasse B:DSV '61 · EFC '58 · VV Elspeet · ESC · SC Hoevelaken · KVVA · SV Lelystad '67 · Swift '64 · VV Terschuurse Boys · VVOP · VV Zeewolde · Zwart Wit '63
3e klasse C:ASC '62 · VV Avereest · Dieze West · DVC Dedemsvaart · VV Hardenberg '85 · VV Hattem · VV Heerde · SC Lutten · Olympia '28 · FC Ommen · SC Rouveen · VHK · Zwolsche Boys
3e klasse D:ATC '65 · VV Bergentheim · VV Bruchterveld · VV Daarlerveen · DES · ZVV De Esch · VV Hellendoorn · Juventa '12 · VV Kloosterhaar · VV Mariënberg · vv Rigtersbleek · SVVN · SV Wilhelminaschool
3e klasse E:AVW '66 · Be Quick Z. · SC Brummen · DVOV · SP Eefde · Eerbeekse Boys · VV Oeken · VV Oene · SP Teuge · Sv Twello · VIOS Vaassen · FC Zutphen · ZZC '20

4e klasse A:VV Alverna · AWC · Beuningse Boys · BVC '12 · Elistha · Kolping-Dynamo · SV Leones · CSV Oranje Blauw · Quick 1888 · De Treffers · SC Valburg · SC Woezik
4e klasse B:VV Arnhemia · Arnhemse Boys · SV DFS · VV Dodewaard · Excelsior Z. · VV Kesteren · FC Lienden · SV de Paasberg · SDOO · SVHA · VV Uchta · ASV Zuid Arnhem
4e klasse C:VV Barneveld · CHRC · VV Ede/Victoria · KSV Fortissimo · GVC · SV Harskamp · CVV Redichem · Rood-Wit '58 · SDS '55 · VV Stroe · WVV Wageningen · SV Wodanseck
4e klasse D:Apeldoornse Boys · BAS · EZC '84 · SV 't Harde · VV Hulshorst · Noord Veluwse Boys · SV Prins Bernhard · SEH · VV De Veluwse Boys · VEVO · WZC Wapenveld · ZVV '56
4e klasse E:Alcides · CSV '28 · VV 's-Heerenbroek · HTC · VV Kampen · MSC · Reaal Dronten · FC Ulu Spor · VSW · VV Wijthmen · VV Wilsum · SV Zalk
4e klasse F:ASV '57 · BZSV de Blauwwitters · RKSV Bornerbroek · SP Daarle · AVC Heracles · SC Lemele · SV Mariënheem · MVV '69 · Sportclub Rijssen · SV Rijssen · SVV '56 · Voorwaarts V
4e klasse G:cvv Achilles · FC Aramea · FC Berghuizen · VV Drienerlo · GVV Eilermark · EMOS · SC Enschede · SV Juliana '32 · SV Losser · PW 1885 · Sportlust Glanerbrug · SVV '91
4e klasse H:SV Almen · Blauw Wit '66 · Sportclub Deventer · EGVV · GFC · SV Harfsen · SV Helios · HSC '21 · Koninklijke UD · FC RDC · VV Terborg · FC Winterswijk
Amateurvoetbal zaterdag West I – seizoen 2022/23
1e klasse A:SV Argon · FC De Bilt · CSV BOL · HBOK · VV De Meern · VV Monnickendam · MSV '19 · NSC Nijkerk · VV Nunspeet · GC & FC Olympia · RODA '46 · SDC Putten · ZOB · HSV De Zuidvogels

2e klasse A:AFC · AMVJ · ASV Arsenal · DVVA · DWS · EVC · CSV Jong Holland · Koninklijke HFC · SV Marken · OSV · FC Weesp · SV Zandvoort · Zwaluwen '30
2e klasse B:VV Benschop · BFC · FC Breukelen · SC Buitenboys · CSW · DESTO · EDO · SV Geinoord · SV Loosdrecht · VV Maarssen · PVCV Vleuten · HC & FC Victoria · ASC Waterwijk
2e klasse C:CDW · CJVV · FC Delta Sports '95 · VV Dieren · VV Jonathan · VV Lunteren · De Merino's · ASC Nieuwland · SV Otterlo · OVC '85 · SV de Valleivogels · Veensche Boys · VRC · VV Woudenberg

3e klasse A:ADO '20 · Always Forward · SV Beverwijk · FC Castricum · DEM · Fortuna Wormerveer · HCSC · OFC · Reiger Boys · SDOB · De Volewijckers · VVA/Spartaan · ZVC '22
3e klasse B:VV Amstelveen · SC Buitenveldert · HFC EDO · VV IJmuiden · JOS Watergraafsmeer · Olympia Haarlem · SV Real Sranang · RKAVIC · RODA '23 · SCPB '22 · IJVV Stormvogels · SV United/DAVO · VSV · ASV Wartburgia
3e klasse C:AH '78 · FC Almere · VV Altius · SV Baarn · DOSC · VV Hees · USV Hercules · FC Hilversum · SV Laren '99 · Odysseus '91 · SV Olympia '25 · TOV · HSV Wasmeer · SV Zeist
3e klasse D:VV Brederodes · DVSU · USV Elinkwijk · SV Houten · IJFC · JSV Nieuwegein · SV Lopik · SV Nieuw Utrecht · OSV NITA · CVV Vriendenschaar · VVIJ · SC Woerden · Zwaluwen Utrecht 1911

4e klasse A:VAVV Alcmaria Victrix · Blauw Wit (W) · DTS · DZS · SV De Foresters · VV Kolping Boys · RCZ · SV Sint Adelbert · Sporting Krommenie · SVW '27 · CV Wieringermeer · WSV '30 · ZCFC
4e klasse B:DSK · ASV Germaan/De Eland · Haarlem-Kennemerland · SV Hoofddorp · Jong Hercules · SV Overbos · SV Parkstad · SVIJ · RKVV Velsen · FC Velsenoord · VVC · VVH/Velserbroek · VV Waterloo · SV Wijk aan Zee
4e klasse C:AGB · AC Amsterdam · DEVO '58 · GeuzenMiddenmeer · SV Kadoelen · SV De Meer · De Meteoor · SC Overamstel · AVV Sloterdijk · TOB · TOS-Actief · Vlug en Vaardig · AVV Zeeburgia · ZSGOWMS
4e klasse D:FC Amsterdam · ASV '65 · BVV '31 · BZC '13 · SV Diemen · SV Eemnes · Forza Almere · SV 's-Graveland · SV Hertha · VV Kockengen · VV Nederhorst · NVC · SV Robinhood · SV De Vecht
4e klasse E:SV Aurora · VV Bunnik '73 · FC Driebergen · DWSM · Focus '07 · FZO · VV 't Goy · SV Odijk · VV OSM '75 · ZSC Patria · SV Saestum · UVV · Voorwaarts U. · VVJ
4e klasse F:SV Achterveld · APWC · SV Candia '66 · DEV Doorn · HDS · HVC · VV Musketiers · SV Panter · De Posthoorn · SEC · SVM Maartensdijk · VV 't Vliegdorp · VOP · VVZ '49

5e klasse A:DTA Fortius · AFC IJburg · VV Jisp · De Kennemers · VV Opperdoes · SC Purmerland · Rood-Wit Zaanstad · Sporting Andijk · SV Vrone · VVV Westzaan · VV De Wherevogels
5e klasse B:SV Austerlitz · Cobu Boys · DVSA · VV Eemboys · Faja Lobi KDS · SC 't Gooi · Oranje Wit · OSO · VV Schalkwijk · SVF Cothen · SVMM · SV Vechtzoom · VIOD T · VSC
Amateurvoetbal zaterdag West II – seizoen 2022/23
1e klasse B:SV Den Hoorn · DHC Delft · SV Die Haghe · DSO · Forum Sport · SV Honselersdijk · HVV · SV Nootdorp · UVS · Valken '68 · VELO · Voorschoten '97 · VUC · SV Wippolder
1e klasse C:VV Brielle · BVCB · DCV · VV Heerjansdam · VV Nieuw-Lekkerland · VV Rijsoord · RVVH · SHO · Spartaan'20 · SVOD '22 · Terneuzense Boys · XerxesDZB · VV De Zwerver · CVV Zwervers

2e klasse D:FC Aalsmeer · VV Alphia · ASC · DoCoS · SV Donk · EMM '21 · ESTO · VV Foreholte · VV Kagia · Legmeervogels · FC Oudewater · RCL · RVC '33 · TAVV
2e klasse E:CVV Berkel · CION · DSV Concordia · CWO · Full Speed · HMSH · HVC '10 · RKDEO · SSA Skillz/Wateringse Veld · SVC '08 · VFC · Vitesse Delft · RKVV Westlandia · VV Wilhelmus
2e klasse F:Alexandria '66 · FC Binnenmaas · SV Heinenoord · VV Hillegersberg · Neptunus-Schiebroek · VV Nieuwerkerk · ZVV Pelikaan · SV Slikkerveer · Sparta AV · VV Spirit · VV Strijen · SVS Capelle · VVGZ

3e klasse A:SV Aarlanderveen · AVV Alphen · RKSV Blauw-Zwart · DWO · VV Koudekerk · LVV Lugdunum · SV Nieuwkoop · Van Nispen · FC Oegstgeest · RKDES · SCW · Sporting Leiden · Stompwijk '92 · VVSB
3e klasse B:Duindorp SV · SV Houtwijk · KMD · HVV Laakkwartier · VV Lyra · SV Madestein · SC Monster · MVV '27 · VV Naaldwijk · VV Schipluiden · VV Verburch · HVV Te Werve · SV Zuid West DH
3e klasse C:Ariston '80 · SV Charlois · CKC · CVC Reeuwijk · DHL · DSVP · FC IJsselmonde · LMO · FC Maense · OLIVEO · SEP · Soccer Boys · VVOR · CSV Zwarte Pijl
3e klasse D:SC Botlek · Deltasport · DVO '32 · Excelsior '20 · HBSS · VV Kethel Spaland · VV Meeuwenplaat · OHVV · OVV · VV Rijnmond Hoogvliet Sport · VV Rozenburg · VDL-Maassluis · Victoria '04 · VV Vierpolders

4e klasse A:BSC '68 · Hazerswoudse Boys · SV Kickers '69 · LSVV '70 · RKVV Meerburg · Nicolaas Boys · NSV '46 · LV Roodenburg · SJC · SJZ · RKVV Teylingen · SV Warmunda · VV Woubrugge · SV Zevenhoven
4e klasse B:CVV Be Fair · VV Cabauw · SV Gouda · GSV · VV Linschoten · FC Perkouw · Rohda '76 · SCH '44 · SV Siveo '60 · SPV '81 · VV Stolwijk · VEP · WDS · VV Zwammerdam
4e klasse C:BMT · DUNO · SV Erasmus · GDA · HPSV · SV Loosduinen · ODB · PGS/VOGEL · Quick Steps · Quintus · RAS · Semper Altius · VCS · KRSV Vredenburch
4e klasse D:SV Bolnes · BGC Floreant · Graaf Willem II VAC · VV Groeneweg · VV Haagse Hout · KSD-Marine · VV Moerkapelle · NOCKralingen · SV Ommoord · Celeritas · SEV · RCSV Zestienhoven · FC Zoetermeer · IJVV De Zwervers
4e klasse E:RVV Blijdorp · BZC/Zuiderpark · De Egelantier Boys · Hermes DVS · VV Maasdijk · MSV '71 · Overmaas · RVV Overschie · PPSC · Rotterdam United · Steeds Hooger · TransvaliaZW · VOB · WCR
4e klasse F:VV Abbenbroek · Fortuna Be Quick · GHVV '13 · GOZ · VV 's-Gravendeel · NBSVV · VV Rockanje · VV Stellendam · FC Vlotbrug · WFB · ZBVH · Zinkwegse Boys · VV Zwartewaal

5e klasse A:SV Bernardus · VV Bodegraven · Football Factory · VV Kamerik · MMO · VV de Rijnstreek · VV Sportief · Sporting Martinus · SV Terrasvogels · THB · UNO · SV Vogelenzang · VV Zwanenburg
5e klasse B:ASW · SVO Buytenpark · DVC Delft · VV Gouderak · GSC ESDO · HDV · VV Moordrecht · ONA · Quick · REMO · SCSV De Ster · Toofan · SCS Wanica Star · WIK
5e klasse C:DVV Delft · DRL · MSV en AV Flakkee · GLZ Delfshaven · HWD · VV Melissant · NTVV · OFB · VV Pernis · SCO '63 · SV Simonshaven · SVV · Swift Boys
Amateurvoetbal zaterdag Zuid I – seizoen 2022/23
1e klasse D:Achilles '29 · VV Almkerk · VV Bennekom · DTS Ede · DUNO D. · DZC '68 · LRC Leerdam · Nivo Sparta · SV Oranje Wit · VV Scherpenzeel · VV Sliedrecht · SVL · SVW

2e klasse G:VV Arnemuiden · FC Axel · DBGC · VV Hellevoetsluis · VV de Meeuwen · SV MZC '11 · NSVV · RCS · SSV '65 · VCK · SV Walcheren · WHS · VV Yerseke · VV Zuidland
2e klasse H:VV Alblasserdam · VV Altena · EBOH · GJS · GRC '14 · VV Heukelum · VV Papendrecht · Roda Boys/B · VV Schelluinen · VV Streefkerk · VV Tricht · VV Wieldrecht · Wilhelmina '26 · VV Woudrichem

3e klasse A:VV Bevelanders · FC Dauwendaele · GPC Vlissingen · VV 's-Heer Arendskerke · Lewedorpse Boys · Luctor Heinkenszand · SV Nieuwdorp · VV de Noormannen · De Patrijzen · VV Serooskerke · VV Veere · VC Vlissingen · VV Zaamslag · Zeelandia Middelburg
3e klasse B:Bruse Boys · VV Den Bommel · DVV '09 · RKSV Halsteren · De Jonge Spartaan · VV Kapelle · VV Kogelvangers · VV Kruiningen · MOC '17 · VV Prinsenland · SKNWK · Tholense Boys · ZSC '62
3e klasse C:VV De Fendert · DFC · VV Groote Lindt · VV Hekelingen · IFC · VV Internos · VV Klundert · OSV Oud-Beijerland · VV Rhoon · SEOLTO · SSS · ZBC '97 · VV Zwaluwe
3e klasse D:VV De Alblas · VV Ameide · ASV Arkel · VV Bergambacht · VV Dilettant · Vv Drechtstreek · SC Everstein · VV Haastrecht · VV Hardinxveld · HSSC '61 · VV Lekkerkerk · SV Meerkerk · VV Schoonhoven · VVAC
3e klasse E:BLC · SV Capelle · DESK · VV Dongen · GDC · GVV '63 · VV Haaften · MVV '58 · NEO '25 · ONI · VV Sleeuwijk · Sparta '30 · VV Vuren

4e klasse A:Apollo '69 · VV Cadzand · DwO '15 · Hansweertse Boys · HKW '21 · Jong Ambon · VV Krabbendijke · MZVC · VV Nieuwland · VV Rillandia · VV Schoondijke · VV Spui · SC Waarde · VV Wemeldinge
4e klasse B:ASV Brouwershaven · VV Colijnsplaatse Boys · SV Duiveland · FIOS · GOES · VV Herkingen '55 · NOAD '67 · SV Smerdiek · SNS · SPS · SC Stavenisse · FC De Westhoek '20 · WIK '57 · VV Wolfaartsdijk
4e klasse C:RSC Alliance · VV Baronie · FC Bergen · BSV Boeimeer · DVO '60 · Lepelstraatse Boys · RKSV Rood-Wit Willebrord · VV Steenbergen · The Gunners · VV Vrederust · VVC '68 · SC Welberg
4e klasse D:DHV · VV Dubbeldam · DVVC · GSC/ODS · Irene '58 · Olympia '60 · RFC · RWB · SCO · SSC '55 · SSW · TSC
4e klasse E:ASH · VV Asperen · VV Beesd · BZC '14 · VV Groot Ammers · GVV · Herovina · Leerdam Sport '55 · VV Lekvogels · SV Noordeloos · VV Peursum · RVV Rhelico · SVS '65 · GVV Unitas
4e klasse F:DBN '22 · FC Drunen · VV Kerkwijk · RKSV Margriet · NOAD '32 · OSS '20 · OVC '26 · SV Rood-Wit Veldhoven · FC Tilburg · SV TOP · TSVV Merlijn · WSV Well · Willem II
Amateurvoetbal zondag Noord – seizoen 2022/23
1e klasse E:SV Dalfsen · VV Emmen · CVV Germanicus · GOMOS · GRC Groningen · GVAV-Rapiditas · VV Jubbega · NEO · VV Roden · VV Rolder Boys · SVBO · TVC '28 · WVV 1896

2e klasse J:VV Beilen · VV Dalen · VV Drachten · SC Emmeloord · EMMS · HODO · LSC 1890 · VV Oldeholtpade · SV Pesse · VV Sint Annaparochie · SV VENO · VV Zuidwolde
2e klasse K:VV Annen · ASVB · GSAVV Forward · VV Helpman · HOVC · VV Musselkanaal · VV Noordster · VV Peize · VV Sellingen · SC Stadskanaal · SC Stadspark · VV Valthermond · WKE '16

3e klasse A:VV Dwingeloo · VV Mildam · FC Oldemarkt · Oranje Zwart · Read Swart · Renado · RKO · VV Ruinen · VV Steenwijker Boys · SV Steenwijkerwold · VV Trinitas · VV Wacker
3e klasse B:VV Akkrum · VV Bakkeveen · VV Dronrijp · DTD · LVV Friesland · VV Geel Wit · VV Gorredijk · MKV '29 · VV Oerterp · VV Oosterlittens · SV De Wilper Boys
3e klasse C:VV Actief · VV Engelbert · VV Gieten · VV Groninger Boys · LEO · FC Lewenborg · MOVV · VV Muntendam · PJC · SVZ · VV Westerwolde · ZNC
3e klasse D:SC Erica · VV Gasselternijveen · VV Nieuw Buinen · Raptim · VV Schoonebeek · VV Sleen · SVV '04 · VV Sweel · FC Ter Apel '96 · VV Titan · Twedo · VV Weerdinge

4e klasse A:SC Balkbrug · VV De Blesse · VV Havelte · VV IJhorst · FC Kraggenburg · SC Makkinga · VV Nieuweschoot · Olyphia · VV Ruinerwold · VV Stânfries · VWC
4e klasse B:Black Boys · Blue Boys · FC Harlingen · VV Nieuw Roden · VV Oldeboorn · VV De Sweach · SC Terschelling · THOR · VV Tijnje · VV Warga · VV Zevenhuizen
4e klasse C:VV Bareveld · VV Bellingwolde · BNC · vv Gieterveen · VV Heiligerlee · Kwiek · VV Siddeburen · SPW · THOS · VV Veelerveen · VV Wedde
4e klasse D:VV Buinen · VV Buinerveen · DSC '65 · DVC '59 · VV Eext · EHS '85 · KSC · Protos · VV Smilde '94 · VV Wijster · SC Zwartemeerse Boys

5e klasse A:VV Aengwirden · AVV · VV Blauw Rood '20 · VV Blauwhuis · FFS · SV Houtigehage · VV Kuinre · VV Langezwaag · VV Langweer · VV Lemmer · VV Wispolia
5e klasse B:VV BEW · VV Blankenham · VV Diever-Wapse · FC Fochteloo · SV Giethoorn SE · Old Forward · VV Oosterstreek · VV Scheerwolde · VV Sport Vereent · VV Uffelte · VV Wapserveen
5e klasse C:VV Alteveer · SV Drieborg · DWZ · VV Farmsum · FVV · Groen-Geel · VV Kloosterburen · Oldambtster Boys · VV WEO · SV Woltersum · SV Yde de Punt
5e klasse D:GKC · HHCombi · SV Hoogersmilde · JVV · Pekelder Boys · SC Roswinkel · SVBC · VV De Treffer '16 · VIOS O. · Weiteveense Boys · Witteveense Boys '87
Amateurvoetbal zondag Oost – seizoen 2022/23
1e klasse D:De Bataven · Sportclub Bemmel · Berghem Sport · AVV Columbia · SV Leones · MASV · RKHVV · SDO Bussum · SV TOP · Voorwaarts T · FC Winterswijk · SC Woezik · WSV

2e klasse H:Beuningse Boys · DCS · DIO '30 · DVC'26 · SV Grol · NEC · OBW · SDOUC · Spero · Theole · Union · SC Varsseveld · VVG '25
2e klasse I:ATC '65 · AZC · Bon Boys · BWO · GVV Eilermark · VV Lemelerveld · VV Reutum · SV Schalkhaar · SDC '12 · STEVO · FC Suryoye/Mediterraneo · De Tukkers · VV Vorden · VV Witkampers

3e klasse A:Avanti Wilskracht · Barbaros · DSVD · VC Fleringen · AVC Luctor et Emergo · MVV '29 · RSC · VV Ruurlo · Saasveldia · FC Trias · TVO · SV Vasse · VOGIDO · WVV '34
3e klasse B:FC Bergh · SV Concordia-Wehl · FC Dinxperlo · VV Doetinchem · DVV Duiven · VV Eldenia · VV Gendringen · HC '03 · Pax Hengelo · SML · VDZ · VIOD D · VVO · SC Westervoort
3e klasse C:SV Angeren · SV Blauw Wit · RKSV Brakkenstein · RKSV Driel · DSZ · DVOL · GVA · HAVO · FC Jeugd '90 · Jonge Kracht · Quick 1888 · VV Rood Wit · SCE · Vv Trekvogels
3e klasse D:ABS Bathmen · UVV Albatross · VV Beekbergen · SV Colmschate '33 · DSC · Groen Wit '62 · VV Holten · KCVO · Sportclub Markelo · SC Overwetering · Robur et Velocitas · DVV Turkse Kracht · Warnsveldse Boys · Wijhe '92

4e klasse A:SV Almelo · BVV Borne · DTC '07 · SV Enter · KOSC · AVC La Première · LSV Lonneker · RKSV De Lutte · VV Manderveen · Sportclub Overdinkel · Sportlust Vroomshoop · UD Weerselo
4e klasse B:BSC Unisson · SV Delden · FC Eibergen · SV Hector · Hoeve Vooruit · SP Neede · SP Rekken · VV Rood Zwart · De Tubanters 1897 · vv Twenthe · UDI · VV Victoria '28
4e klasse C:AD '69 · SV Basteom · VV Erix · VV Etten · GWVV · Keijenburgse Boys · KSV Vragender · SP Lochem · SC Meddo · VV Reünie · Ulftse Boys · VIOS B
4e klasse D:Angerlo Vooruit · SC Doesburg · SC Groessen · GSV '38 · SV Kilder · SV Loil · SV Loo · VV Montferland · RKSV 't Peeske · SC Rijnland · VV Sprinkhanen
4e klasse E:DIOSA · VV Ewijk · VV Germania · SV Heumen · Vv Krayenhoff · NSVV FC Kunde · SC Millingen · VV OSC · Overasseltse Boys · RODA '28 · SSA-SJO SVO/VVLK · UHC
4e klasse F:VV Activia · EDS · SC Klarenbeek · VV Loenermark · SV Orderbos · SC Rheden · TKA · SV Vaassen · SC Veluwezoom · Victoria Boys · WWNA
4e klasse G:SV Broekland · VV De Gazelle · SV Haarle · SV Heeten · VV Hoonhorst · DVV IJsselstreek · VV Lettele · SV Nieuw Heeten · SV Raalte · DVV Sallandia · SDOL · USV Nieuwleusen

5e klasse A:VV Bentelo · VV Buurse · FC het Centrum · VV Diepenheim · VV Haaksbergen · HVV Hengelo · VV Langeveen · EVV Phenix · VV Rietmolen · TVV · VOSTA · Zenderen Vooruit
5e klasse B:SV Bredevoort · DEO · GSV '63 · SP Haarlo · SV Halle · SJO/SSA HMC '17 (H/M) · ZVV De Hoven · VV Lochuizen · MEC · SSA Ratti-Socii · SVBV · VV Wolfersveen · ZZC '20
5e klasse C:Ajax Breedenbroek · SV Babberich · VV Den Dam · Dierensche Boys · Eendracht Arnhem · VV Elsweide · SV Gelders Eiland · NVC · RKPSC · RVW · SDZZ · SHE · SVGG
5e klasse D:AAC/Olympia · Aquila · SV AVIOS-DBV · Batavia · DVSG · VV Niftrik · SV Nijmegen · SCD '33 · VV SCP · Unitas '28 · Victoria '25 · WVW Weurt
5e klasse E:SV Batavia '90 · CCW '16 · DVV Davo · VV Emst · SV Epse · DVV Go-Ahead · SV Terwolde · VV Vilsteren · VV Voorst · SC Wesepe · SV Wissel · SV Zwolle
Amateurvoetbal zondag West I – seizoen 2022/23
1e klasse A:AFC '34 · AGB · VV Assendelft · Fortuna Wormerveer · HBC · SV Hillegom · SV Hoofddorp · IVV · Kolping Boys · LSVV · SV De Meer · SDZ · FC Uitgeest · Vitesse '22

2e klasse A:BVC Bloemendaal · FC Den Helder · S.v. Enkhuizen · HSV · JVC Julianadorp · KFC · SV Kleine Sluis · FC Medemblik · RKVV Saenden · SEW · SC Spirit '30 · VIOS-W · SV Westfriezen · ZAP
2e klasse B:RKSV Altior · DCG · DIOS · DSOV · VV Hooglanderveen · KDO · ROAC · RODA '23 · SCPB '22 · SO Soest · Sporting '70 · Sporting Martinus · VVZA · ZSGOWMS

3e klasse A:Always Forward · DWOW · SC Dynamo · VV Flevo · VV Grasshoppers · Hauwert '65 · KGB · RKEDO · Schagen United · SV Spartanen · VV Strandvogels · VVS '46 · VVW
3e klasse B:Alcmaria Victrix · VV Bergen · Con Zelo · SV Geel-Zwart '30 · VV Hollandia T · Hugo Boys · SV Ilpendam · SV Koedijk · VV Limmen · Meervogels '31 · FC Purmerend · SV De Rijp · VV Zeevogels
3e klasse C:SV Alliance '22 · FC Ankaraspor · SC Hercules Zaandam · SV Nieuw-West United · RCZ · VV Schoten · Sporting Krommenie · SVA · AVV Swift · TABA · TOG · VSV · WSV '30 · VV Zwanenburg
3e klasse D:FC Aalsmeer · FC Abcoude · VV Amsvorde · APWC · HOV/DJSCR · HWD · SV Ouderkerk · PVC · AFC Quick 1890 · RODA '46 · SVH · Taurus · Voorschoten '97

4e klasse A:VV Dirkshorn · Duinrand S · VV Egmondia · SV De Koog · KSV · Sint Boys DES · VV Succes · VV Texel '94 · Vesdo · VV Winkel · MSV Zeemacht
4e klasse B:ALC · Alkmaarsche Boys · VV Berkhout · DWB · HSV Sport 1889 · Kwiek '78 · RKSV Sint George · SV Sporting S · SSV · SV De Valken · Victoria O · RKVV Zwaagdijk
4e klasse C:SV Beemster · BSM · DSS · Geel Wit '20 · HFC Heemstede · SV De Meteoor · Onze Gezellen · VV Oosthuizen · Rood-Wit Zaanstad · SV Spaarnwoude · VVV Westzaan · ZVV Zaandijk
4e klasse D:CTO '70 · DHSC · SC Eendracht '82 · VV Kismet · SV Rivierwijkers · AVV Sloterdijk · SMVC Fair Play · TOS-Actief · VVA/Spartaan · VVU Ardahanspor · WV-HEDW

5e klasse A:Apollo '68 · VV Callantsoog · VV Kaagvogels · VV Nieuwe Niedorp · VV Oudesluis · SV Petten · VZV · SV Wieringerwaard · VV Wiron · WMC · ZDH
5e klasse B:AC Amsterdam · DESS · SV Geinburgia · HYS · VV Knollendam · MOC · AFC Nautilus · OSC Amsterdam · SDW · WBSV · VV Woudia
Amateurvoetbal zondag Zuid I – seizoen 2022/23
1e klasse B:RKVV Best Vooruit · FC Boshuizen · SV DOSKO · FC Eindhoven AV · RKVV Erp · VV Geldrop · RKSV Heeze · SC Kruisland · SV Marvilde · RKSV Nemelaer · RKSV Sarto · TAC '90 · VOAB · SC 't Zand

2e klasse C:Antibarbari · Beek Vooruit · RKSV Cluzona · COAL · SC Gastel · JEKA · RBC · RKSV Rood-Wit Willebrord · RKVV Roosendaal · VFC · VV Victoria '03 · VV Virtus
2e klasse D:CHC · Emplina · VV Gilze · VV Helvoirt · Hilvaria · VV Oosterhout · SV Real Lunet · VV Rijen · SvSSS · Trinitas Oisterwijk · TSC · VV Uno Animo · WSC
2e klasse E:RKVV Brabantia · VV Hoogeloon · RKSV Mierlo-Hout · MVC '19 · NWC · Oirschot Vooruit · SV Rood-Wit Veldhoven · RPC · SHH · VV De Valk · SV Valkenswaard · VV Veritas · Wilhelmina '08

3e klasse A:VV Clinge · DSE · RKSV Groen Wit · VV Hoeven · VV Hontenisse · HVV '24 · VV Philippine · RKVV Schijf · VV STEEN · VV Terneuzen · VV Wernhout · VV Zundert
3e klasse B:VV Bavel · Be Ready · DIA · FC Dordrecht (ama.) · VV Dubbeldam · SC Emma · GSC/ODS · Madese Boys · RCD · SV Reeshof · SV Terheijden · TSV Gudok · VV Waspik
3e klasse C:BVV · DBN '22 · DVG · FC Engelen · VV Haarsteeg · RKVV Nieuwkuijk · ODC · RKDVC · SCG '18 · FC Tilburg · Vlijmense Boys · ZIGO · RKVV Zwaluw VFC
3e klasse D:VV Acht · Beerse Boys · RKVV Bergeijk · VV Bladella · SV Braakhuizen · DBS · RKVV Dommelen · VV Gestel · VV Hapert · PSV/av · Reusel Sport · RKVVO · Unitas '59 · Wilhelmina Boys

4e klasse A:VV Breskens · Corn Boys · VV Graauw · VV Groede · HBC '22 · VV Hulsterloo · VV IJzendijke · RKVV Koewacht · SV Oostburg · RIA-W · SDO '63 · SV Sluis · VV Vogelwaarde
4e klasse B:VV Achtmaal · BSC · DIOZ · RKVV Grenswachters · METO · RKVV Nieuw Borgvliet · VV Noordhoek · NSV · ODIO · RKVV Rimboe · RSV · SV Sprundel · SVC · WVV '67
4e klasse C:VV Chaam · GESTA · HBSS · Neerlandia '31 · PCP · FC Pretoria R. · VV Riel · SAB · TVC Breda · UVV '40 · VCW · VV Viola · VVR · WDS '19
4e klasse D:SV Audacia · VV Baardwijk · VV Berkdijk · Blauw Wit '81 · Dussense Boys · GSBW · Jong Brabant · VV Raamsdonk · FC Right-Oh · VCB · Were Di · WSJ
4e klasse E:BMC · SV Buren · FC Drunen · DSS '14 · SC Elshout · VV Jan van Arckel · RKVV Maliskamp · RKKSV · RKTVC · VV Teisterbanders · VV Wadenoyen · RKVV Wilhelmina
4e klasse F:DOSL · DVS · EDN'56 · HMVV · VV De Raven · VV Riethoven · RKDSV · SDO '39 · Spoordonkse Boys · VV Steensel · SV Tuldania · VV Vessem · RKVV Waalre · ZSC
4e klasse G:RKSV Avesteyn · VV Boskant · RKSV Boxtel · Essche Boys · VV Irene · VV Mariahout · Nieuw Woensel · VV Nijnsel · ESVV Pusphaira · SV Tivoli · RKVV Tongelre · VOW · WEC · Woenselse Boys

5e klasse A:SV Advendo · DEVO · Gloria-UC · HSC '28 · HZ '75 · VV Molenschot · NVS · OVV '67 · De Schutters · SVG · TPO · VIVOO
5e klasse B:BZS · DESO · VV Hedel · HRC '14 · Maaskantse Boys · MEC '07 · MOSA '14 · VV Ophemert · RKVSC · SV Ruwaard · SCZ · SSA/SJO VITA (S/U)
5e klasse C:De Bocht '80 · RKVV Casteren · DEES · DOSKO '32 · EMK · VV Hulsel · Knegselse Boys · VV Netersel · RKSV Sterksel · SVSOS · VV Terlo · RKSV De Weebosch
Amateurvoetbal zondag Zuid II – seizoen 2022/23
1e klasse C:BSV Limburgia · VV Chevremont · SV Deurne · EFC · EHC · RKSV Minor · VV Schaesberg · SV Someren · RKSV De Ster · SC Susteren · Venlosche Boys · RKVV Volharding · RKSV Wittenhorst · ZSV

2e klasse F:RKSV Bekkerveld · VV Caesar · VV Eijsden · FC Geleen Zuid · Geusselt Sport · GSV '28 · RKSV Heer · Laura Hopel Combinatie · VV Maastricht West · RVU · VV Sittard · RKVV Sportclub '25 · Sporting Heerlen
2e klasse G:Boekel Sport · DAW · Eendracht '30 · Groesbeekse Boys · VV Heeswijk · Olympia '18 · RKSV Prinses Irene · RKSV Rhode · RKSV Schijndel · Sparta '25 · SSS'18 · RKSV Volkel

3e klasse A:SV Argo · BMR · DVO · SV Haslou · HEBES · RKSV Leonidas-W · Lindenheuvel-Heidebloem · FC Maasgouw · VV Scharn · VV Spaubeek · SVC 2000 · SVH'39 · SVME
3e klasse B:Alfa Sport · FC Gulpen · Heksenberg-NEC · VV Hellas · FC Hoensbroek · SV Hulsberg · FC Kerkrade-West · KVC Oranje · FC Landgraaf · SV Langeberg · VV Walram · WDZ · RKVV Weltania
3e klasse C:VV Baarlo · SV Blerick · Brevendia · FCV Venlo · VV Hegelsom · VV Helden · SC Irene · IVO Velden · SV Laar · SV Melderslo · RKSV Merefeldia · MMC Weert · RKSVO · Sparta '18
3e klasse D:VV Bruheze · WVV Constantia · EGS '20 · VV Excellent · VV Handel · Hapse Boys · Stiphout Vooruit · SV United · RKSV Venhorst · Vianen Vooruit · Vitesse '08 · SV Ysselsteyn
3e klasse E:VV Alem · Avanti '31 · RKVV Den Dungen · DSC · EVVC · RKSV Margriet · VV Nooit Gedacht · Nulandia · SBC · FC Schadewijk · SJO/SSA Vesta '19 (R/S) · Vorstenbossche Boys

4e klasse A:FC Bemelen · VV Bunde · DBSV · SV Geuldal · SC Jekerdal · VV Keer · RKHSV · RKUVC · RKVVM · VV Sanderbout · SCG · VV Schimmert · RKVV Wijnandia · RKVV Willem I
4e klasse B:SV Abdissenbosch · SV Brunssum · SV Eikenderveld · VV De Leeuw · Passart-VKC · RKHBS · RKMVC · Rood Groen LVC '01 · SV Simpelveld · UOW '02 · RKVV Vaesrade · RKVV Vijlen · RKVV Voerendaal · SV Zwart-Wit '19
4e klasse C:VV Born · Centrum Boys · HBC '09 · IVS · VV Linne · RKVV Neerbeek · Olympia Schinveld · Oranje Blauw '15 · FC RIA · VV Roosteren · Sporting Sittard '13 · SVM · Woander Forest · VV Zwentibold
4e klasse D:BEVO · EMS · SV Grashoek · RKVV Haelen · HBSV · SV Heythuysen · KSV Horn · VV Kessel · SV Panningen · VV Reuver · RKMSV · SV Roggel · DES Swalmen · TSC '04
4e klasse E:SV Budel · FC Cranendonck · DESM · DFO '20 · VV Maarheeze · VV Neerkandia · FC ODA · ONDO · RKVB · Rood-Wit '67 · SSE · SVSH
4e klasse F:DEV-Arcen · DSV · EWC '46 · VV Heijen · SV Kronenberg · SSA Lottum - GFC '33 · SV Merselo · RKSV Meterik · RKVV Montagnards · SV Oostrum · VV Sambeek · Stormvogels '28 · SVEB · VIOS '38
4e klasse G:ASV '33 · Bavos · SV De Braak · SV Brandevoort · ELI · HVV Helmond · SV Lierop · RKSV Liessel · Mifano · Milheezer Boys · MVC · RKGSV · Rood-Wit '62 · SPV
4e klasse H:VV Achates · Achilles Reek · Cito · Festilent · VV Gassel · HBV · Herpinia · Juliana Mill · SV Milsbeek · NLC '03 · FC de Rakt · SCMH · SES · SIOL

5e klasse A:VV Amstenrade · VV Berg '28 · VV Daalhof · Geertruidse Boys · Geulsche Boys · Kakertse Boys · VV Partij · RKVV Rimburg · RKASV · RKSVB · RKTSV · SNC '14 · Sporting HAC
5e klasse B:Conventus '03 · SC Leeuwen · MBC '13 · OVCS · RIOS '31 · RKAVC · FC Roerdalen · RKVV Sint Joost · Slekker Boys · SNA · Susterse Boys · SVE Einighausen · RKVV Urmondia
5e klasse C:Belfeldia · VV Bieslo · RKTVV Crescentia · SV Egchel · RKVV Eindse Boys · VV Koningslust · SV Leveroy · Olympia Boys · RKSVN · RKSVV · SJVV · VVV'03
5e klasse D:Astrantia SV · BVV '27 · VV Holthees-Smakt · SV Leunen · RESIA '42 · RKDSO · Sporting ST · SVOC '01 · SVS Stevensbeek · VV Toxandria · VCA · De Zwaluw
5e klasse E:RKSV Boerdonk · DWSH '18 · VV Elsendorp · RKVV Fiducia · RKVV Keldonk · RKVV Nederwetten · RKSV Odiliapeel · OKSV · SV Olland · FC Uden· VCO · WHV