Facebook: verschil tussen versies

281 bytes toegevoegd ,  2 maanden geleden
(→‎Functies: big data)
Bij het deactiveren blijven alle gegevens bewaard. Cookies blijven actief en bij opnieuw aanmelden zullen de oude gegevens weer beschikbaar zijn.
 
Het eigen profiel met alle op de tijdlijn geplaatste foto's en teksten geheel verwijderen kan ook. Dit kan 90 dagen in beslag nemen.<ref>[https://www.plusonline.nl/veilig-online/stoppen-met-facebook-dit-gebeurt-er-met-je-gegevens Stoppen met Facebook: dit gebeurt er met je gegevens], Plus Online, Herman Keizer, 23 maart 2018. Geraadpleegd 16 november 2020.</ref> Reacties op andermans 'tijdlijn' worden daarmee niet verwijderd, evenmin als alle geplaatste cookies. Er is echter geen garantie dat de organisatie Facebook al je informatie verwijderd.<ref>[https://www.vpngids.nl/privacy/social-media/wat-weet-facebook-over-mij/ Wat weet Facebook over mij?], VPN Gids, David Janssen, (update: 10 november 2020). Geraadpleegd 16 november 2020.</ref>
 
Nota bene, Facebook onwelgevallige profielen worden door de organisatie verwijderd.
9.379

bewerkingen